Modern, design en comfort.
Deze drie woorden beschrijven
ibis Styles Nieuwpoort!

De 97 moderne kamers bij ibis Styles Nieuwpoort zijn ingericht volgens het nieuwste design. Op de kamer geniet je telkens van airconditioning en gratis WiFi. Het hotel ligt in een groene omgeving, vlakbij Nieuwpoort Stad en op fietsafstand van het strand.  

Controleer beschikbaarheid
en prijzen

Previous slide
Next slide

Heerlijk ontbijt

Geniet van een heerlijk, uitgebreid ontbijt bij ibis Styles Nieuwpoort! Start de dag met een heerlijke koffiekoek, verse streekproducten of een lekkere pannenkoek. Fruit, granola of yoghurt vind je natuurlijk ook terug op ons buffet!

Previous slide
Next slide

Eten en drinken

In onze huisbar The Harbour kan je terecht voor een kleine selectie aan dranken en snacks. Graag een drankje of (al dan niet gezonde) snack meenemen naar de kamer? Deze haal je bij onze Takeaway foodwall!

Previous slide
Next slide

Wellness

Om helemaal tot rust te komen, is een bezoekje aan onze wellness ideaal. Breng een bezoekje aan de infraroodsauna of hammam en neem daarna een duik in ons verwarmde binnenzwembad.

Parkeren bij het hotel

Kom je met de auto? Geen probleem! Ibis Styles Nieuwpoort beschikt over een eigen beveiligde parking. Parkeren kost 90 cent per uur.